Over Lunarc

Lunarc groothandel en opleidingen

Lunarc is in 2006 ontstaan als groothandel voor pedicures. Een jaar later is er gestart met het aanbieden van een breed scala aan pedicure opleidingen. Inmiddels kent Lunarc een aantal unieke producten voor de pedicure markt, waaronder het importeurschap van de ORA nagelbeugel. In 2008 is de brug geslagen naar de schoonheidsbranche met producten zoals Maystar en Clean&Easy.

Ondanks de snelle groei die Lunarc heeft doorgemaakt, blijven kleinschaligheid en persoonlijke aandacht altijd voorop staan. Tijdens de opleidingen wordt er gewerkt met kleine groepen zodat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast staan wij iedereen in de groothandel graag persoonlijk te woord bij vragen over onze producten en/of scholingsaanbod.

Lunarc opleidingen verzorgt al meer dan 10 jaar opleidingen voor de voetverzorgingsbranche. Bij Lunarc Opleidingen ben je verzekerd van een opleiding die aan de hedendaagse eisen van de branche voldoet en waarmee je na het afronden van de opleiding zelfstandig en zelfverzekerd aan de slag kunt.

Ben je op zoek naar een basisopleiding, vervolgopleiding of specialisatie in de voetverzorgingsbranche?

Bij Lunarc Opleidingen ben je aan het goede adres!

Samen werken we aan jouw toekomst

De combinatie groothandel en opleidingscentra is natuurlijk een groot voordeel. Zo kun je vele verschillende materialen die tijdens de opleiding besproken worden direct zien, verder kun je er ook terecht voor je saloninrichting, gebruiksartikelen en verkoopproducten. Deze zijn op te halen in onze showroom, maar ook te bestellen en/of te leveren via onze webshop.

Graag tot ziens!

Wij zijn CRKBO erkend!