IBX systeem

Duur: 5 uur
Dagen: diverse programma’s mogelijk, zie Agenda
Locatie: Doetinchem


Algemeen

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagels, het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.

Vooropleiding

De cursus is voor iedereen die werkzaam is in de uiterlijke verzorging en hun kennis willen verbreden, maar in het bijzonder bij de beroepen die regelmatig in contact komen met slechte nagels of waarbij de conditie van de nagel verbeterd kan worden.

Inhoud

Tijdens de workshop zal het IBX systeem uitgebreid aan je worden uitgelegd, zullen de diverse behandelmogelijkheden met het IBX systeem  worden toegelicht, maar krijg je ook zelf de gelegenheid te ervaren wat IBX met je nagels doet. Tijdens de cursus gaan we namelijk actief aan de slag. Je leert hoe je het IBX systeem dient te gebruiken, hoe het is om met IBX te werken en ervaart zelf de voordelen het systeem op je eigen nagels.

Voor deze cursus hoef je geen model mee te nemen!  Maar vanwege het actieve gedeelte in deze workshop dien je zelf te beschikken over tenminste 2 productvrije, natuurlijke nagels ! 

Aantal deelnemers

Minimaal 4, maximaal 12

 

Examen

Deze training wordt afgesloten met een theoretisch examen. Nadat je deze met een voldoende hebt afgerond, behaal je het IBX certificaat.

Opleidingskosten

Lesgeld € 235,00 excl. BTW

  • Kosten zijn incl. starterspakket, workshopkosten en lunch.

Eventuele bijkomende kosten: 

Wat neem je zelf mee:

  • UV of led lamp, celstofdeppers, dunne vijl 240 grit.
  • Fijn dun fraisje (geldt alleen voor pedicures)
    • Om te kunnen deelnemen aan de training dien je een aantal materialen zelf mee te nemen. Mocht je hiervan niet in het bezit zijn, kun je dit aangeven via het inschrijfformulier of bestellen bij Lunarc Groothandel

Aanmelden

Aanmelden kan via Inschrijven. Na ontvangst van het inschrijfformulier, zullen wij jouw aanmelding als definitief beschouwen. Lunarc stuurt je per e-mail een bevestiging voor de door jouw gekozen opleiding met jouw persoonlijke cursisten nummer.