Gel lakken met Orly FX

Duur:  1 dagdeel, 10.00 tot 12.30 uur
Dagen: diverse programma’s mogelijk, zie Agenda
Locatie: Doetinchem


Algemeen

Je herkend het vast; klanten die in de zomer of tijdens speciale gelegenheden hun handen en voeten extra aandacht willen geven d.m.v. een mooi kleurtje. En je zou dit graag aanbieden, maar weet ook dat het traditionele lakken een tijdrovend karweitje is en daarbij vaak niet de professionaliteit en kwaliteit geeft, die je de klanten wel wilt bieden.

Het Gel FX systeem van Orly biedt je de oplossing. Orly’s Gel FX is het enige met vitamine verrijkte systeem,  welke de natuurlijke nagel beschermt en voedt. Gel FX is 100% gellak, dus: korte applicatie tijd, na applicatie direct droog en hard en 14 dagen lang mooie super glanzende gelakte nagels.

Vooropleiding

Iedereen die het aanbod in zijn of haar salon wilt uitbreiden of op een andere manier geïnteresseerd is in het aanbieden van het Gel FX systeem.

Inhoud

Tijdens de training zal het eerste uur uitleg worden gegeven over het Gel FX systeem. Deze uitleg is vrij toegankelijk voor iedereen die interesse heeft, maar nog twijfelt.

Na een korte pauze zal de praktijk training worden gegeven. Aan bod komen o.a. werken met het Gel FX systeem, do’s and dont’s en tarief berekening.

Aantal deelnemers

Minimaal 4, maximaal 12

Examen

n.v.t.

Opleidingskosten

    • Orly Gel FX systeem uitleg; GRATIS ( graag vermelden bij aanmelding!!)
    • Training GRATIS bij aanschaf van de starters kit Orly Gel FX  €99,00 (excl. BTW)

Bijkomende kosten: 

    • Om te kunnen deelnemen aan de training dien je in het bezit te zijn van een buffer, cuticle pusher, wipes en penseel. Mocht je hiervan niet in het bezit zijn, zijn de additionele kosten ca. € 25,00. Deze kun je aangeven via  het inschrijfformulier of bestellen bij Lunarc Groothandel

Aanmelden

Aanmelden kan via Inschrijven. Na ontvangst van het inschrijfformulier, zullen wij jouw aanmelding als definitief beschouwen. Lunarc stuurt je per e-mail een bevestiging voor de door jouw gekozen opleiding met jouw persoonlijke cursisten nummer.